Přijímací řízení ve školním roce 2024/25 více
MENU více

Lyžařský kurz Karlov pod Pradědem

Publikováno: 29. 2. 2016

Třídy: 1.F, 1.H, 5.A, 5.B
Termín: 6. až 11. 3. 2016
Odjezd: neděle 6. 3. 2016, 9:00 (sraz v 8:45), před budovou školy
Poslední informační schůzka před lyžařským kurzem: úterý 1. 3. 2016 o velké přestávcemalé tělocvičně. Účast všech nutná!!!

Požadované doklady:

  • Zdravotní způsobilost potvrzená lékařem ne starší 1 rok. Odevzdejte vedoucímu kurzu v den odjezdu u autobusu.
  • Potvrzení o bezinfekčnosti, podepisuje pouze zákonný zástupce a žák, tiskopisy dostanou žáci na informační schůzce. Termín odevzdání v den odjezdu u autobusu.
  • Kartičku zdravotní pojišťovny a občanský průkaz si berou žáci na kurz.

Lyžařské vybavení:

  • Sjezdové lyže + prohlášení o seřízení lyží (stačí podpis rodičů). Dobrovolně je možné si navíc vzít i běžky.
  • Všichni účastníci budou mít povinně lyžařskou helmu. Sportovní oblečení na lyžování dle uvážení, nezapomenout si však s sebou vzít čepici nebo čelenku, lyžařské brýle, brýle proti slunci, lyžařské rukavice, opalovací krém, u běžek i vosky.

Další upozornění:

  • Nezapomenout oblečení do ubytovny, přezůvky, toaletní potřeby, osobní léky, peníze na vleky a drobné občerstvení cca 2 000 Kč (na místě se bude vybírat 1 300 Kč na lyžařský vlek, který si žáci budou hradit sami). Autobus se bude platit až zpětně po návratu.
  • Jako zavazadla používat tašky nebo kufry. Dobrovolníci si mohou vzít hudební nástroj nebo společenské hry.
  • Stravování začíná obědem v den příjezdu a končí obědem v den odjezdu. Je zajištěna plná penze.
  • Po celou dobu trvání kurzu platí školní řád a přísný zákaz požívání jakýchkoliv návykových látek.
  • Případné informace – kabinet 310, (janyskova.radka@gypce.cz)

Radka Janyšková, vedoucí kurzu

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.