Přijímací řízení ve školním roce 2024/25 více
MENU více

Lyžařský kurz Harrachov informace pro třídy 2.A a 2.B

Publikováno: 2. 11. 2016

Lyžařský kurz – Harrachov 

  • Termín:  15. – 20. ledna 2017
  • Odjezd: neděle 15. ledna 2017 v 9:00 od gymnázia (sraz 8:30)
  • Příjezdpátek 20. ledna 2017 v podvečer (cca kolem 18:00, bude upřesněno)
  • Třídy 2.A, 2.B

Hotel Skicentrum Harrachov

Cena zahrnuje:

  • Dopravu autobusem
  • Stravování: 3x denně, pitný režim, permanentka na 5 dní lyžování

Lyžařské vybavení:

  • Sjezdové lyže s odborně seřízeným bezpečnostním vázáním,  sjezdové boty,  sjezdové hole
  • Lyžařská přilba!!!
  • Lyžařské brýle
  • Vhodné sportovní oblečení
  • Rukavice, čepice
  • Oblečení do chaty, přezůvky

Při odjezdu je nutné odevzdat:

  • Potvrzení o bezinfekčnosti
  • Lékařské potvrzení o zdravotní způsobilosti (ne starší než jeden rok)
  • Potvrzení o seřízení lyžařského vázání

Nezapomenout průkaz pojištěnce zdravotní pojišťovny!!!

Kurz uhraďte následujícím způsobem:

  • Do 30. 11. 2016 je třeba zaplatit zálohu ve výši  2 000 Kč (kdo nebude mít zaplaceno do uvedeného termínu, bude považován za neúčastníka kurzu)!!!
  • Na číslo účtu naší školy:41638561/0100variabilní symbol: datum, měsíc, rok narození vašeho dítěte ve formátu DDMMRR (např. 4. 12. 2013 bude zapsáno 041213)
  • Přímo ve škole na ekonomickém oddělení
  • Doplatek za pobyt a dopravu bude vybírán po návratu.

Podrobnější informace obdrží žáci od vyučujících tělesné výchovy a rodiče na rodičovské schůzce 23. 11. 2016

Na lyžařském kurzu platí přísný zákaz požívání alkoholických nápojů, jiných návykových látek a kouření. Nerespektování zákazu bude mít za následek okamžité vyloučení z kurzu a další kárná opatření ve škole.

 

online pohledy do Harrachova:

Radka Vašíčková

 

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.