Úřední hodiny sekretariátu během letních prázdnin více
MENU více

Program Erasmus+ ukončení projektového období na naší škole

Publikováno: 27. 6. 2024

Jak již bylo na stránkách naší školy několikrát zmíněno, naše škola získala grant od EU v programu Erasmus+, Výzva 2022, Krátkodobé projekty ve školním vzdělávání, KA122-SCH na realizaci projektu s názvem „Zlepšení jazykových a IT kompetencí v důsledku většího zapojení digitalizace a změn Rámcového vzdělávacího programu/Školního vzdělávacího programu“ (číslo projektu: 2022-1-CZ01-KA122-SCH-000077737).

V praxi to tedy znamenalo, že 14 vyučujících naší školy se během projektového období zúčastnilo zahraničních mobilit (Malta, Kypr, Irsko), na kterých absolvovali týdenní jazykový kurz AJ a týdenní kurz na zlepšení ICT dovedností. Vše, co se vyučující na mobilitách naučili, pak následně aplikovali do běžné výuky a přispěli tak k modernizaci a zkvalitnění výuky na naší škole.

Protože projektové období oficiálně končí ke dni 30. 6. 2024, rádi bychom touto cestou poděkovali Evropské unii za možnost účasti na tomto projektu, a hlavně za finanční prostředky, bez kterých by tento projekt nemohl být realizován.

Pevně věříme, že naše škola dostane v budoucnosti další šanci se dále rozvíjet a zlepšovat kvalitu výuky díky programu Erasmus+.

Koordinátoři projektu K. Ulbrichová a P. Machatý

děkujeme EU

Kategorie:

Projekty EU
více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.