Úřední hodiny sekretariátu během letních prázdnin více
MENU více

Vítězná jízda na Celostátní přehlídce Středoškolské odborné činnosti

Publikováno: 27. 6. 2024

Ve dnech 21.-23. června 2024 se v Pardubicích na Střední průmyslové škole elektrotechnické konala Celostátní přehlídka soutěže SOČ. Pro naši školu přinesla mimořádné úspěchy.  

V oboru Ekonomika a řízení zvítězil Šimon Špilar (7.A) s prací na téma “Aplikace hodnoty klíčové osoby při valuaci firmy”. Díky 1. místu získal také finanční odměny a nominaci na zahraniční soutěž.

V oboru Tvorba učebních pomůcek, didaktické technologie obsadil 2. místo David Theodor Nimrichtr (8.A) ve spolupráci se studentem z Gymnázia Mozartova s prací na téma “Vývoj a aplikace didaktického UV-VIS-NIR spektrometru pro výuku na ZŠ, SŠ A VŠ”.

Na 3. místě se umístil Zdeno Sekerák (7.A) ve spolupráci se dvěma studenty z jiných škol. Zdeno soutěžil v oboru Strojírenství, hutnictví a doprava s prací “Transsonický bezpilotní letoun (UAV)”. S jeho úspěchem se pojí rovněž nominace na zahraniční soutěž a nominace do soutěže o cenu České hlavičky v kategorii UNIVERSUM.

Výborné 4. místo obsadil Eduard Červinka (7.A) v oboru Matematika a statistika s prací “Využití neuronových sítí pro urychlení identifikace vírových struktur”. Na 6. místě se umístila Barbora Chaloupková (7.B) v oboru Filozofie, politologie a ostatní humanitní a společenskovědní obory s prací na téma “Redefinice trestného činu znásilnění”.

Celkově lze hodnotit letošní Celostátní přehlídku SOČ jako nadmíru vydařenou, jelikož zahrnuje tři pódiová umístění pro naši školu a dvě neméně obdivuhodné pozice těsně za pódiem. Tento výsledek na celostátní úrovni ukazuje nevídané kvality žáků naší školy. Gratulujeme a děkujeme všem žákům za vzornou a úspěšnou reprezentaci.

Šimon Špilar, 7.A

více

  • Kontakt více
    • Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083
    • 530 03 Pardubice, Česká republika.
    • telefon: 466 650 715
    • e-mail: info@gypce.cz
více
zavrit

Hledat na webu

Archiv příspěvků

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.



Další informace zde.